Kobayashi kendi evinde uctu
Spor Haberleri0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kobayashi kendi evinde uctu
-
17-10-2019, 18:43:30Kamui Kobayashi, kendi evinde gosterdiği muhteşem performansın ardından hem Sauber'i hem de seyircisini mutlu etti. Yerel kahraman 7. sıraya yukselene kadar bircok geciş yaptı. Bazı rakipleri ile temas etmesine rağmen hızını etkileyen bir hasar almadan yarışı tamamladı. Kobayashi yarışın ardından cok mutlu olduğunu belirtti. 'Elimden gelenin en iyisini yaptım ve cok mutluyum. Takım icin harika bir yarıştı ve Japon seyircileri memnun ettiğim icin cok mutluyum.' 'İkinci defa iki aracımız ile birden puan almayı başardık. Bu benim icin guzel bir toparlanma oldu ve yedi sene sonra ilk kez seyircimin onunde yarışmak cok onemliydi. Guzel sonuca rağmen zor bir gundu.' 'Startta onumde kaza yapanlar oldu ve onlara carpmadığım icin şanslıyım. Bazı noktalarda geciş yapmak zordu ve rakiplerim ile temas ettim. Bu araca hasar verdi fakat ciddi bir etkiye neden olmadı. Takıma ve seyircilere bana verdikleri muhteşem destekten dolayı teşekkur ederim.' TurkiyeF1.Com __________________