Timo Glock, gelecek sezon Virgin'de yarışacağı konusunda kesinlikle hicbir şuphe olmadığını ifade etti. Glock'un takımla 2011 icin sozleşmesi bulunuyor. Bununla birlikte Glock'un Virgin'deki sıkıntılı sezonun ardından takımdan ayrılayacağına dair spekulasyonlar yapılıyordu. FIA'nın bu hafta yayınladığı resmi katılım listesinde de adı gecmeyen Glock, hakkındaki iddialara cevap vererek, Virgin'de kalacağını kesin ifadelerle dile getirdi. Gelecek sezon Virgin'den daha guclu bir performans beklediğini kaydeden Glock, 2011 sezonunu sabırsızla beklediğini soyledi. Glock, "Heyecanlıyım. Kesnilikle Virgin Racing'de yarışıyor olacağım. Takımdan ayrılmak istediğim yonunde spekulasyonlar yapılıyor. Fakat takımdan ayrılmayı değil, takımla daha ileri noktalara gidip daha iyisini başarmak istiyorum" dedi. Glock, "Takımda kalmam yuzde 100 kesin. Takımla uzun donemli anlaşmam var. Başından beri dediğim gibi, geleceğe yonelik bir takım inşa edilmesine yardım etmek icin bunu yapıyorum" diye konuştu. Bir yıl icinde sıfırdan buyuk başarılar kazanmanın mumkun olamayacağını belirten Glock bununla birlikte bu yıl edindikleri tecrubenin gelecek sezon icin oldukca iyi bir ilerleme sağlayabileceğini soyledi. TurkiyeF1.com __________________