Karun Chandhok, Max Verstappen'in şampiyonluk savaşı verebilmek icin hazır olduğunu ancak bunun daha cok Honda'ya bağlı olduğunu soyledi. Max Verstappen gecen yılın başında cok fazla olaya karıştı ve beklentilerin altında kaldı. Ancak Monaco Grand Prix'sinin ardından cıkışa gecti. Genc pilot, yakaladığı ust uste podyumlarla şampiyonada yukselmeyi başarırken, ikinci yarıda Lewis Hamilton dışında herkesten daha fazla puan toplamayı başardı. Hollandalı pilotun 2019'da şampiyonluk savaşında olabileceği duşunulurken, eski F1 pilotu Karun Chandhok'a gore bu daha cok Honda'ya bağlı olacak. HRT ve Lotus'la F1'de mucadele eden Hindistanlı eski pilot, "Max artık yeterince olgunlaştı. Dunya şampiyonu olmak icin hazır olduğuna inanıyorum." "Lewis'in 2008 sezonunda olduğu gibi, dunya şampiyonluğu savaşı vermek icin hazır. Burada temel konu Honda'nın Red Bull'a şampiyonluk icin savaşabileceği bir motor sağlayıp sağlayamayacağı" "Gecen yılın son bolumune bakarsanız, Honda'nın guclenmeye başladığına dair bazı işaretler gorduk. Suzuka'ya Toro Rosso icin ileriye doğru buyuk bir adım attıklarını gosteren yeni versiyon bir guc unitesi getirdiler." "Austin'de bu konuda daha fazla kanıt gorduk ve Red Bull'un onlar hakkında son derece iyimser olduğunu biliyoruz. Eğer iyi bir motor sağlayabilirlerse, bunun Formula 1 icin harika olacağını duşunuyorum." "Eğer Ferrari, Mercedes ve Red Bull varsa, potansiyel olarak altı arac olacak ve bu hepimizin gormek istediği şey." "Formula 1'in Honda'nın başarısına ihtiyacı var cunku Red Bull'un başarılı olması buna bağlı ve eğer başarılı olursa, on tarafta uc takımımız olacak. Bu gercekten cok onemli." dedi. Gunluk Gazeteler