Ferrari'nin eski yoneticisi Romolo Tavoni'ye gore Sebastian Vettel'in performansına bağlı olarak takım icerisinde daha fazla değişiklik yapılabilir. Ferrari'de Maurizio Arrivabene'nin yerini Mattia Binotto alırken, takım yeni sezona Sebastian Vettel ve Charles Leclerc ikilisiyle başlayacak. Vettel son iki sezonda şampiyonluğu Lewis Hamilton'a kaybetmesinin ardından 2019'da geri donmeye calışacak ve nasıl performans gostereceği merak konusu. 1950 ve 60'larda Ferrari'de gorev alan Romolo Tavoni'ye gore Arrivabene ile yollarını ayırma kararı, sadece bir on değişiklikti. "Takım icerisinde surtunme yaşandığı zaten biliniyordu. Binotto ust duzey bir teknik muhendis. Fakat yeni rolu gereği diğer takımlarla olan ilişkileri surdurmeli, politikayla uğraşmalı ve Liberty Media ile olan ilişkileri yonetmeli." "Genel anlamda oldukca karmaşık ve son derece zahmetli bir gorev onu bekliyor. Bu yuzden birisinin ona yardım etmesinin kendi doneminin başarısı icin oldukca onemli olduğuna inanıyorum." "Bana gore Arrivabene'nin ayrılması sadece artcı bir şoktu. Yani ilk şoktu." "Vettel'in 2018'de kotu bir sezon gecirdiğini unutmamak gerekiyor. Ferrari'nin geleceğinin Vettel'le olan durumuna ya da Vettel'e bağlı olduğuna inanıyorum. Bazı kabul edilemez hatalar gorduk ve şimdi neler olacağını gormeliyiz." "Dort kez dunya şampiyonu Vettel'in yeteneklerinin en iyilerden birisi olduğunu ve bu yeteneklere sahip olmaya devam ettiğine inanıyorum." "Ferrari artık pistte yeni bir patrona sahip. Ama aynı zamanda Vettel'in kafasını geri toplaması gerekiyor." Gunluk Gazeteler