2019'da Red Bull Racing'le yarışacak Pierre Gasly, bu hafta sonu Meksika'da yapılacak Şampiyonlar Yarışı'nda yarışabilmek icin Red Bull ile goruşme yapmak zorunda kaldığını soyledi. 22 yaşındaki Gasly, 2016 GP2 şampiyonu olarak etkinlikte yer alacak ve cumartesi gunu Uluslar Kupası'nda eski FIA Dunya Dayanıklılık Şampiyonu Loic Duval ile birlikte Fransa Takımı'nı temsil edecek. Gasly, "Kucukluğumden beri Şampiyonlar Yarışı'nı izliyorum. Bundan oturu bu hafta sonu burada olmak benim icin buyuk bir zevk. Ben bir yarış pilotuyum ve ne tur bir aracla yarışırsam yarışayım elimden gelenin en iyisin yaparım. Fransa Takımı icin yarışma şansım olduğu icin elbette bunu yapmak istedim." "Takım patronlarımla bu konuda goruşmeler yapmak zorunda kaldım. Sonunda yarışmama izin verdiler. Şampiyonlar Yarışı harika atmosfere sahip olan harika bir etkinlik. Her zamankinden daha rahat olan bu ortamda dunyadaki farklı serilerdeki farklı suruculere karşı yarışmak harika." dedi. asly, Şampiyonlar Yarışı'nde yedi kez Uluslar Kupası'nı kazanan ve bunların altısını Michael Schumacher'le birlikte alan Sebastian Vettel'le mucadele edecek. Diğer tarafta Uluslar Kupası'nda Almanya Takımı'nda Vettel'in partneri Michael'ın oğlu Mick olacak. Avrupa F3 şampiyonu Schumacher Jr, "Sebastian ile burada yarışmak harika. Bana tavsiyelerde bulunuyor. Birlikte harika bir takım olacağımızı duşunuyorum." "Oldukca rekabetciyiz. Bu yuzden Uluslar Kupası'nda olabildiğince ilerlemek istiyoruz. Formula 3 bittiğinden bu yana bunun icin hazırlanıyorum. Bunun cok eğlenceli olacağını biliyorum. Yarışı gercekten sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Bu hafta sonu Bay Le Mans olarak da bilinen Tom Kristensen, 15. kez bu etkinliğe katılacak ve ralli efsanesi Stig Blomqvist'i yakalayacak. Kristensen, "Bu gercekten eğlenceli bir etkinlik. Farklı kategorilerdeki insanlarla tanışmak guzel oluyor. Burada birlikte kaynaşıyoruz ve kaskı taktıktan sonra tamamen ciddileşiyoruz. Sonrası kaskımızı cıkartıyoruz ve tekrar gulumsuyoruz." "Yine de buraya katılan bazı suruculere bakınca, evet kendimi cok yaşlı hissediyorum!" dedi. Suruculer etkinlikte VUHL 05 ROC Edition, Ariel Atom Cup, Stadium Super Truck, RX Supercar Lite, Speed SXS UTV, KTM X-Bow ve ROC Buggy gibi otomobillerle mucadele edecekler. Gunluk Gazeteler