Liuzzi: "Benim F-Kanal Sutil'inki Kadar İyi Calışmıyor !"
Spor Haberleri0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Liuzzi: "Benim F-Kanal Sutil'inki Kadar İyi Calışmıyor !"
-
17-10-2019, 18:34:03Vitantonio Liuzzi'ye gore Force India'daki takım arkadaşı Sutil'in aracındaki F-kanal kendisinindekine gore daha iyi calışıyor. Auto Motor und Sport'a konuşan Liuzzi: "Bende, olması gerektiği gibi calışmıyor" "Azami hız acısından genelde takım arkadaşıma gore daha yavaş kalıyorum" 29 yaşındaki Liuzzi, Sutil'in performansının golgesinde kaldı ve şu anda 32 puan gerisinde. Ama haberlere gore Liuzzi'nin -Force India'nın gelecek sene Di Resta ile devam etmeye niyetli olsa da- 2011 icin anlaşması var. Di Resta gecen hafta sonu DTM'de yarış galibiyeti aldı ama Singapur'da Force India ile piste bu sefer cıkmayacak. Takımın dışından biri, Lewis Hamilton ise eğer Force India'dan biri gidecekse bunun, arkadaşı ve F3'den takım arkadaşı Sutil olmayacağını duşunuyor. Hamilton: "Adrian oldukca iyi bir iş cıkarıyor. Birisinin onu koltuğundan etmesi cok zor gorunuyor." Almanya'daki haberlere gore ise 27 yaşındaki Sutil, Michael Schumacher'in tekrar emekli olması halinde Mercedes'e gecebilir. TRF1 __________________