Aime Alguersuari, bir sonra sezon, Red Bull Racing’de Mark Webber’in koltuğuna gecmeyi cok istediğini dile getirdi. Avustralyalı pilot, gelecek sezon icin Red Bull’la sozleşmesini uzatmıştı. Ancak takım patronu Christian Horner’a gore, Webber “kariyerinin sonbaharını” yaşıyor. Bu da, 2012’de Sebastian Vettel’in yanında koltuğun boşalma ihtimali olduğunu gosteriyor. Red Bull’un kardeş takımı Toro Rosso’da yarışan İspanyol pilot Alguersuari, Webber’in koltuğuyla ilgili olarak, “Cok cekici olduğunu inkar etmeyeceğim” dedi. Red Bull Racing’i işaret eden Alguersuari, “Oranın, olmak istediğim yer olduğunda şuphe yok” ifadelerini kullandı. Alguersuari, “Benim icin Red Bull ve Toro Rosso aynı aile. 15 yaşımdan beri beni destekliyorlar. Hic tecrubem olmadığında bile Formula 1 programlarında bana guvendiler” dedi. Diario Sport’a konuşan İspanyol pilot ayrıca, “Red Bull’la şampiyon olmayı, McLaren veya Ferrari ile şampiyon olmaya tercih ederim. Cunku Red Bull benim kalbime yakın olan takım ve burada bana yardım eden insanlar bulunuyor” dedi. TurkiyeF1.Com __________________