Lewis Hamilton
McLaren pilotunun son iki yarışı kazanıp rakiplerinin sorun yaşamasını beklemesi gerekiyor fakat Hamilton Brezilya ve Abu Dhabi'de bunu başaramamak icin bir neden goremiyor. "Fark acısından 21 puan oldukca fazla gorunuyor fakat gecmişte olduğu kadar cok fazla değil. Kimi (Raikkonen) gecmişte her şeyin mumkun olduğunu gosterdi ve bu anlamda motorsporlarında her şey olabilir." "Ozellikle değişkenlik gosteren sezonla birlikte yarışta neler olacağını bilemiyorsunuz. Yağmur yağıp yağmayacağını bilmiyorsunuz. Hava koşulları bu sezon cıldırmış gibiydi, her zaman iniş cıkışlar gosterdi anlayacağınız bu ikisin biraraya getirdiğinizde kesinlikle mumkun gorunuyor." Hamilton takımı McLaren'in Brezilya ici cok buyuk guncellemeler getirmediğini fakat mevcut guncellemelerle de hala iyi bir potansiyele sahip olacaklarını soyledi. "Cok buyuk adımlar atmadık. Cebimde yarım saniyelik bir avantajım olduğunu soylemekten mutlu olurdum fakat sahip olduğumuz kaynaklarla ekibin aractan mumkun olan her şeyi cıkardığını ve her şeyi yaptıklarını duşunuyorum ve aynı zamanda bu yılın aracıyla gelecek yıl kullanacağımız arac arasında bir dengede olmalıyız." "Umarım gelecek yıl kullanacağımız arac bu yılki araca nazaran daha fazla potansiyele sahip olur fakat buraya bazı guncellemelerle geldik acıkcası son yarışta aracta bazı şeyler tam anlamıyla calışmadı umarım bu hafta bunu cozebiliriz ve daha calışır hale getiririz." Hamilton ayrıca Interlagos ve Abu Dhabi pistlerinde McLaren'in daha guclu olacağını duşunuyor. "Suruş stilim acısından iki guclu pist olduğunu duşunuyorum. Gecmişte burada en iyi araca sahip olmak konusunda sıkıntı yaşadım fakat bu aracın bu piste daha uygun olduğunu hissediyorum ve pist cok yuksek seviyede downforce gerektirmiyor yani diğerlerini bize daha cok yaklaştırıyor. Son yarışta gorduğunuz mucadeleye benzer bir mucadele olacağını duşunuyorum." Şampiyonluk icin mucadele eden pilotlardan biri olup olmadığı sorulduğunda Hamilton şunları soyledi: "Şampiyonluk icin mucadele eden birisi değilim cunku şampiyonaya liderlik yapmıyorum yani takip eden konumdayım." "Fakat buraya nasıl geldiğime bakarsanız kesinlikle şampiyonluk icin mucadele ettiğimi duşunuyorum. Acıkcası yapabileceğim şey sonuca varmak ve gelişen diğer şeylerin benim yararıma olması gerekiyor." "Gecmişte bazı zor deneyimler ve şanssızlıklar yaşadım ve umarım gelecek iki yarışta daha iyimser bir konumda olurum." TurkiyeF1.Com __________________
Hamilton şampiyonluğa inanıyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton şampiyonluğa inanıyor