Zak Brown, McLaren'ın pist ustunde suruş yapmadan once yeni sezona dair beklenti icerisine girmeyeceğini soyledi. Woking merkezli takım, 2018 yılında Renault motoruyla ilk yılını gecirdi ve sezonu altıncı sırada tamamlarken, aynı motorlu Renault ve Red Bull'un gerisinde kaldığı icin beklentilerin altında kaldı. Oysa kış testleri oncesinde podyum mucadelesinde yer alacakları duşunuluyordu. İngiliz ekip, Porsche'nin eski LMP1 patronu Andreas Seidl'le anlaşırken, gecen yılki başarısızlığın ardından Eric Boullier ile yollarını ayırma kararı aldı. Şimdi daha yeni bir yapıya sahip olan McLaren'ın ileriye doğru onemli adımlar atması bekleniyor. Fakat Brown, hedeflerinin bu olmasına rağmen, pistte suruş yapana kadar beklenti icerisine girmeyeceklerini soyledi. "İyi bir araca sahip olmayı bekliyoruz. Sezon dışı gelişim calışmaları plana gore gitti ama nihayetinde rekabetin nasıl olduğunu, rekabetin ne kadar zor olduğunu ya da zorlaşacağını bilmiyoruz." "Carlos Sainz ve Lando Norris'ten gelecek iyi geri bildirimlere ihtiyacımız var. Bu 2018'e gore cok farklı bir arac olacak. Onların geri bildirimleri cok iyi." "McLaren olarak 2018'den daha iyi bir arac hazırladığımızdan emin olmak icin cok calışıyoruz. Şimdilik tahmin yapmaktan uzak durmak istiyoruz cunku bunu yapmanın herhangi bir anlamı yok. Beklentilerimizin ileriye doğru adımlar atmaya devam etmek olduğunu soyleyebilirim." "Gecen yıl ileriye doğru bir adım attık ama umut ettiğimiz kadar buyuk bir adım olmadı. 2019'da beklentilerimiz ilerlemeye devam etmek. Ama şampiyonada nerede olacağımızı soylemek istemiyorum, bunun bir anlamı yok." "Nerede olmayı umduğumuzu cok iyi biliyorum. Fakat pist ustunde suruş yapana kadar nerede olacağımızı bilmiyorum." Gunluk Gazeteler